Guru

guru-logo

Dynamic Bikefitting

Bij Cameleonbike kan je terecht voor een dynamische uitmeting met het Amerikaanse systeem Guru, de absolute marktleider in bikefitting. Je kan het vergelijken met een virtuele shop waarbij je meer dan 100 merken en meer dan 10.000 verschillende fietsen in alle maten kan selecteren. Guru werkt met een module die zich geautomatiseerd aanpast terwijl je fietst, in functie van hoe je zelf wil fietsen! De module kan zich in alle richtingen aanpassen naar jouw ideale zitpositie. Jaren fietsplezier verzekerd!

Er zijn twee opties:

Guru Bikefinder
* gratis service bij aankoop van een fiets  ///  150€

Bij aankoop van een nieuwe fiets wordt bekeken welke maat het beste bij jou past door een Kinect 3D-scan van je lichaam te maken. In functie van het type fiets (race, cross, mountainbike, E-bike,…) wordt je stuur, zadel en traparmlengte manueel ingesteld. We bespreken je fietskeuze en op basis van het Guru rapport krijg je een perfect op jou afgestelde fiets!
Deze service bieden we gratis aan bij een aankoop in onze winkel.  We raden aan om je fietstenue en fietsschoenen mee te brengen, zodat je opmeting nog exacter is!

Guru Dynamic Fit
* Gedetailleerde opmeting /// 200€

Voor zij die een stap verder willen gaan is een gedetailleerde Dynamic Fit sessie mogelijk. Ideaal voor wie efficiënter wil rijden, blessures wil vermijden of een probleem heeft.
Dit is niet gebaseerd op een geometrie, maar we gaan stelselmatig op zoek naar jouw perfecte fit.

  • we kijken na of je schoenplaatjes goed afgesteld zijn
  • na een 3D-kinect scan en de manuele instelling van enkele parameters (type stuur, traparm lengte, enz.)
  • je ervaart het fietsen in klim- en daalpositie en met meer of minder weerstand
  • resultaat: een fiets, perfect op jouw maat afgesteld tot op 1mm